Харчуємось по-новому
З 1 січня 2022 в українських школах запровадили оновлене меню для учнів. Розробляв нове шкільне меню український кулінар Євген Клопотенко. Ключовою особливістю змін став перехід до більш здорового харчування: з раціону школярів виключили сосиски, ковбаси, рибні консерви, обмежили споживання продукції з високим вмістом солі та цукру, додали більше злакових, овочів, фруктів, ягід, молочних і м'ясних продуктів.
Ми започатковуємо щотижневу рубрику про нове меню в закладах загальної середньої освіти Солонянської громади. Пропонуємо Вашій увазі страви нового меню, які готували в школах громади минулого тижня.
Чекаємо з нетерпінням повернення з дистанційного навчання здобувачі освіти, щоб продовжити частувати їх здоровою їжею, а наших підписників - дивувати різноманіттям страв нового шкільного раціону учнів.