Солонянська селищна рада інформує, що від сьогодні, 28 січня 2022 року, стартував процес голосування за проєкти Громадського бюджету від жителів нашої громади.

Проєкт, який набере найбільшу кількість голосів, буде реалізований місцевою владою.

Тепер лише від вашого рішення залежить, який саме проєкт буде реалізований у нашій громаді! Розпочато голосування Громадського бюджету!

Кожен житель громади може проголосувати за пропозиції на сайті https://e-dem.ua у розділі нашої громади (пряме посилання на сторінку для голосування - https://budget.e-dem.ua/1225055100)

Зробити це необхідно до 11 лютого 2022 року.

Для участі в Громадському бюджеті надійшло 5 проєктів, 4 з яких отримали позитивні висновки розпорядників коштів, а саме:

  • «Тріумф» (спортивний майданчик з вуличними тренажерами для дітей та дорослих в с. Микільське-на-Дніпрі) – автор проєкту Горова Юлія Олександрівна.
  • Освітній хаб – сучасний комфортний простір для творчого самовираження та професійного зростання мешканців громади (смт Солоне) – автор проєкту Пушко Інна Володимирівна.
  • Створення молодіжного простору Солонянської територіальної громади (смт Солоне) – автор проєкту Пільховський Ярослав Вікторович.
  • Ремонт дерев’яного мосту, який сполучає дві частини села Письмечеве (с. Письмечеве) – автор проєкту Пілецький Анатолій Анатолійович.

За ініціативи селищного голови Михайла Копейко 2 схожі проєкти по створенню освітнього або молодіжного простору не винесено на голосування, а одразу направлено на реалізацію. Так, вже підписано МЕМОРАНДУМ ПРО ВЗАЄМОРОЗУМІННЯ ТА СПІВПРАЦЮ між Солонянською селищною радою та Міжнародною благодійною організацією «Фонд Східна Європа» щодо створення та забезпечення функціонування Центру активності громадян. Вже цього року у нашій громаді буде збудовано мультифункціональний Центр активності громадян, який стане єдиним простором для усіх поколінь та бажаючих, дасть змогу об’єднатись та проводити зустрічі за спільним інтересами, поглядами чи напрямками.

Таким чином голосування відбудеться за 2 проєкти:

  • «Тріумф» (спортивний майданчик з вуличними тренажерами для дітей та дорослих в с. Микільське-на-Дніпрі) – автор проєкту Горова Юлія Олександрівна.
  • Ремонт дерев’яного мосту, який сполучає дві частини села Письмечеве (с. Письмечеве) – автор проєкту Пілецький Анатолій Анатолійович.

Тож, допоможіть перемогти та втілити кращі ідеї мешканців нашої громади! Важливий кожен голос!

 

Інструкція з голосування на платформі для користувачів:

https://www.youtube.com/watch?v=BoOEGgfklMM

 

Також є можливість проголосувати за проєкт, скориставшись ЧАТ-БОТОМ

ЧАТ БОТ:

В Вайбері – потрібно перейти за посиланням:

https://www.viber.com/voteforcitybot    

За його допомогою можна голосувати за проєкти, а також ділитися проєктами.

  

В Телеграмі увійти за посиланням: https://t.me/VoteForCityBot   

Або увійти в телеграм і зверху в рядку пошуку ввести @VoteForCityBot

Інструкція для голосування у ЧАТ-БОТІ

 

Фото без опису