Фото без опису

29 січня в Україні відзначається 104-я річниця бою під Крутами. Подвиг вірних синів України, які в той грізний січневий день безстрашно стали на захист Батьківщини, став яскравим символом героїзму української молоді у боротьбі за незалежну державу, уособленням мужності та беззастережної любові до рідної землі.

Напередодні пам’ятного дня в Солонянській громаді відбулося урочисте покладання квітів. Керівництво громади вшанували хвилиною мовчання юнаків, які загинули за свободу України більше 100 років тому і тих, хто ризикує життям на сучасному фронті.

Віддаючи данину пам'яті усім полеглим за свободу та незалежність Української Держави присутні поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку – великого сина українського народу, який мріяв про єдність, волю і незалежність України.

Пам’ять про героїв вічно житиме в наших серцях та вже закарбована в генах мужніх і сміливих вояків, які сьогодні зі зброєю в руках боронять українські землі. Ніхто не відбере права українського народу жити на власній землі.

Слава Україні! Героям слава!

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису