Фото без опису

Станом на 27 січня 2022 року, переведені на дистанційну форму навчання 67 класів закладів загальної середньої освіти, в яких навчається 1463 дитини.

Всі здобувачі освіти трьох закладів, Солонянського ліцею та Солонянської гімназії, Військової гімназії, навчаються дистанційно, але Солонянські заклади через чергові погрози про замінування, а Військова  гімназія із-за  високого рівня  захворюваності учнів на ГРВІ.

Згідно вимог законодавства, в разі перевищення 20% хворих на ГРВІ (від загальної кількості учнів у класі)  класи потрібно переводити на карантин або на дистанційну форму навчання. 

Так як, у окремих класах 8 закладів загальної середньої освіти (Василівська філія, Тритузнянська гімназія, Сурсько-Михайлівська гімназія, Військова гімназія, Письмечівська гімназія, Калинівська гімназія, Аполлонівська гімназія, Привільнянська СЗОШ)  рівень захворюваності значно перевищує допустимий показний (від 26 до 75 відсотків), керівниками прийнято рішення про зміну форми навчання. Всього з причини захворюваності на простудні вірусні хвороби на дистанційному навчанні перебувають 19 класів, в яких навчається  200 дітей.