Сьогодні, 24 січня 2022 року, в Солонянській селищній раді, в рамках підготовки до 18 сесії, продовжили свою роботу постійні комісії.

Питання порядку денного розглядали 2 комісії: постійна комісія з питань місцевого самоврядування, законності, забезпечення правопорядку, взаємодії з політичними партіями та громадськістю та постійна комісії з питань соціального захисту населення, освіти, культури та спорту, охорони здоров’я.

Членами комісії з питань місцевого самоврядування, законності, забезпечення правопорядку, взаємодії з політичними партіями та громадськістю було розглянуто 9 питань, що стосувалися:

  • зняття з контролю місцевої цільової Програми накопичення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території громади на 2017 – 2021 роки та затвердження нової на 2022-2025 р.р.;
  • зняття з контролю Програми посилення правової спроможності Солонянської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020-2021 рік;
  • звіт про хід виконання Програми розвитку місцевого самоврядування на 2021-2025 роки» у 2021 році тощо.

Постійною комісією з питань соціального захисту населення, освіти, культури та спорту, охорони здоров’я було розглянуто 10 профільних питань, серед яких:

  • внесення змін до місцевих цільових програм КНП «Солонянська лікарня» та Програми розвитку культури, туризму, молоді та спорту Солонянської селищної територіальної громади на період до 2025 року;
  • затвердження Статуту КНП «Солонянська багатопрофільна лікарня» у новій редакції;
  • внесення змін до рішення про надання пільги щодо плати за харчування дітей у школах та садочках громади;
  • зняття з контролю місцевої цільової програми забезпечення діяльності архівної установи «Трудовий архів»;
  • про хід виконання Комплексної програми соціального захисту населення, тощо. Окрім цього кожна з комісій затвердили план роботи комісії на 2022 рік та план роботи Солонянської селищної ради VIII скликання на 2022 рік.

Запис онлайн трансляції засідання вже можна переглянути на сайті громади. Завтра, згідно графіку, відбудуться засідання ще двох постійних комісій.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису