Фото без опису31 грудня, напередодні Нового року, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Солонянської селищної ради Оберемок Володимир Васильович від імені виконавчого комітету Солонянської селищної ради вручив особовому складу 58 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області квадрокоптер DJI Mavic Air 2 Fly More Combo.

Квадрокоптер був придбаний для службових потреб рятувальників за кошти селищної ради в сумі 28 000 грн. Рятувальники кажуть, що тепер, за допомогою приладу, вони бачитимуть площу територій поширення вогню і шлях, куди слід направляти техніку. При цьому їхня робота стане ефективнішою.

Сподіваємося, що цей внесок в оснащення рятувальників збереже екосистеми, допоможе врятувати життя та сприятиме правоохоронцям у виявленні й перевихованні паліїв.

У переддень Нового року вітаємо наших рятувальників зі святами. Бажаємо вам міцного здоров’я, добробуту, родинного щастя, сил та успіхів у вашій сповненій тривог та небезпек службі, сил та натхнення щодня! І нехай поруч з вами завжди буде надійна техніка, яка рятує життя людей.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису