Фото без описуСьогодні, 22 грудня 2021 року, відбулося засідання 17 сесія Солонянської селищної ради, останнє цьогоріч. Участь в роботі взяли 22  депутата селищної ради. На порядок денний було винесено 42 питання порядку денного.  Здебільш проєкти рішень стосувалися відведення земельних ділянок, затвердження проєктів та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості),  передачі земельних ділянок у власність, затвердження технічної документації із землеустрою, тощо.

Окрім земельних питань депутатами Солонянської селищної ради були прийняті рішення про внесення змін до місцевої цільової  програми благоустрою та програми культури, туризму, молоді та спорту; внесення змін до бюджету   громади на 2022 рік; затвердження Положень  про відділ соціального захисту населення  та  Служби  у справах дітей Солонянської селищної ради; затвердження статуту Малого групового будинку.

По закінченню сесії селищний голова Михайло Копейко подякував депутатам за плідну роботу у 2021 році та висловив переконання, що «попереду - плідні трудові будні, які принесуть для громади вагомі та реальні здобутки. Головне - пам’ятати, що наша сила - в єдності, у взаєморозумінні та взаємній підтримці», побажав міцного здоров’я, любові, затишку в оселях та добробуту.

Фото без опису Фото без опису

Фото без описуФото без опису