В Солонянській громаді час від часу фіксуються випадки вандалізму: виламані дошки з лав, території, засміченні недопалками та лушпайками, хоча поруч встановлені сміттєві урни, вирвані саджанці дерев, пошкоджена новорічна ілюмінація по вулиці Гагаріна тощо.

На превеликий жаль, черговий випадок вандалізму зафіксували сьогодні на території Солонянської лікарні. Невідомі особи пошкодили нову лавку. Ось лишень в понеділок ми анонсували про відкриття центрального входу до лікарні, упорядковану прилеглу територію, а сьогодні - констатуємо такий сумний та неприємний факт. Мешканці часто висловлюються про те, що в громаді нічого не робиться для громадян, нема куди вийти відпочити тощо. Шкода усвідомлювати, що деякі мешканці навмисне псують та нівечать те, що зроблено для них. Звісно, лавку відремонтуємо… Проте виникає питання - скільки ще буде продовжуватися таке ставлення до нашого спільного майна? Наголошуємо, що така ганебна поведінка буде суворо каратися не лише громадським осудом, але й фінансовими стягненнями із правопорушників.

Звертаємося до всіх свідомих мешканців нашої громади: якщо ви стали свідками вандалізму в громадських місцях, не будьте байдужими – телефонуйте до поліції за номером 102, звертайтесь до поліцейських офіцерів громади або до працівників селищної ради. Закликаємо всіх: цінуйте працю інших, цінуйте ту красу й комфорт, які створюються для вас, ваших дітей та онуків!

Фото без опису