7 грудня в нашій державі відзначається свято - День місцевого самоврядування.

Цей день є святом кожної територіальної громади, кожного села, кожного громадянина, всіх, хто представляє багатотисячний загін народних обранців.

Сьогодення органів місцевого самоврядування, як завжди, напружене, переповнене турбот про розвиток громад, підвищення життєвого рівня їх мешканців, наповнення місцевих бюджетів, належного і ефективного утримання об’єктів соціальної сфери та комунальної власності.

В цей святковий день селищний голова Михайло Копейко привітав усіх працівників місцевого самоврядування із цим визначним святом та побажав усім здоров`я, достатку і добробуту, миру і злагоди, витримки і віри.

Особливі слова подяки Михайло Копейко адресував ветеранам місцевого самоврядування, які були добрими наставниками та зробили свій значний внесок у його розвиток Солонянського району загалом та Солоного в цілому. Теплими словами згадали Оришаку Григорія Олексійовича: його активну життєву позицію, невгасимий оптимізм, ціле направленість та безмежну любов до рідного краю.

Грамотою Дніпропетровської обласної ради за вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування нагородили:

  • Лисенка Сергія Васильовича – начальника юридичного відділу
  • Коломієць Анну Орестівну – завідуючу сектором комунальної власності
  • Гринчук Світлану Олександрівну – провідного спеціаліста відділу інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій.

Грамотою Солонянської селищної ради за вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування нагородили:

  • Горпиняк Валентину Миколаївну – заступника начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності
  • Кучеряву Вікторію Валеріївну – спеціаліста І категорії відділу бухгалтерського обліку та звітності
  • Сергєєву Олену Василівну – начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства
  • Супруненко Вікторію Петрівну – начальника відділу державної реєстрації
  • Тертишного Валерія Павловича – начальника відділу ЦНАП.

Подякою начальника Дніпровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за плідну співпрацю, старанність у виконанні обов’язків з забезпечення виконання законодавства з питань військового обов’язку та військової служби, мобілізаційної підготовки і мобілізації та з нагоди Дня місцевого самоврядування України нагородили

  • Генінга Олександра Олександровича – головного спеціаліста відділу цивільного захисту та мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами
  • Варжанського Віталія Віталійовича – спеціаліста І категорії відділу цивільного захисту та мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами депутат Солонянської селищної ради

Окремі слова щирої вдячності волонтерці, благодійниці та активній мешканці Солонянської громади – Олесі Кузьменко за створену святкову атмосферу. Пані Олеся подарувала вражаючий виступ саксофоніста працівникам селищної ради. Також щиро дякуємо Наталії Дякун – креативній, творчій та ініціативній. Пані Наталя подарувала працівникам яскраву тематичну фотозону.

«Зрозуміло, що зміни на краще самі по собі не приходять. Нехай ваш багатий досвід роботи стане добрим прикладом для кожного із нас» - наприкінці зазначив Михайло Копейко

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису