Уже не перший рік в Україні наприкінці листопада стартує Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Дана акція проводиться з 25 листопада по 10 грудня щорічно. Акція «16 днів проти насильства» - це нагода ще раз нагадати громадськості про існування цих проблем у суспільстві, підвищити рівень обізнаності людей щодо усіх форм насильства, сформувати свідомість всіх верств населення щодо нетерпимого ставлення до насильства.

На підтримку акції 30 листопада 2021 року  членами мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, проведено інформаційно-профілактичну роботу серед жителів Сурсько-Михайлівського старостинського округу. З присутніми обговорили про те, що таке насильство взагалі, його види; ознайомили учасників із законодавчими актами та адміністративними покаранями.

В кінці заходу зупинилися на понятті булінгу (цькування), зробили висновки щодо актуальності цієї теми в наш час. Присутнім роздали буклети «Куди звертатися у випадку домашнього насильства» та ще раз підкреслили, що захист починається з нас самих.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису