А ми нагадуємо, що на платформі Дія.Цифрова освіта  можна безоплатно дивитися освітні серіали, які допоможуть розвинути цифрові навички. Загалом близько 70 курсів для людей різних професійних спрямувань, зацікавлень і віку.

З метою сприяння кіберобізнаності громадян, в тому числі держслужбовців/посадових осіб місцевого самоврядування, щодо сучасних кіберзагроз та протидії їм рекомендуємо переглянути освітні матеріали:

Посадові особи місцевого самоврядування можуть пройти тест Цифрограм для держслужбовців та отримати відповідний сертифікат за посиланням https://osvita.diia.gov.ua/digigram. Для підготовки до проходження тесту рекомендуємо переглянути на платформі “Дія.Цифрова освіта” освітні серіали за посиланням https://osvita.diia.gov.ua/courses.

Працівники медичних закладів можуть перевірити свої цифрові навички пройшовши Цифрограм для медиків – https://osvita.diia.gov.ua/digigram-test/medical-workers

Для освітян доступний Цифрограм для вчителів – https://osvita.diia.gov.ua/digigram-test/teachers. Освітні заклади можуть зареєструватися на платформі Всеукраїнська Школа Онлайн – https://lms.e-school.net.ua/

Національні тести на цифрову грамотність громадян – Цифрограми за посиланням http://osvita.diia.gov.ua/digigram.

Приєднуйтесь! Адже діджиталізація - це справа кожного!

Фото без опису