Сьогодні, 12 листопада 2021 року, у приміщенні Солонянської селищної ради відбулось засідання конкурсної комісії щодо визначення переможця конкурсу на зайняття вакантної посади директора КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Солонянської селищної ради.

Претендентами на вакантну посаду стали:

  • Юлія Пожарська, яка до цього очолювала зазначене підприємство на посаді виконуючої обов’язки директора
  • Володимир Бігун – лікар КНП «Солонянська багатопрофільна лікарня».

Конкурсний відбір проходив у 2 етапи. На першому етапі конкурсна комісія перевірила документи, подані претендентами щодо відповідності установленим вимогам та прийняла рішення про допуск обох претендентів до конкурсу. Другим етапом стала презентація власного бачення претендентів розвитку закладу та відповідь на запитання членів комісії. У відповідності до Положення про проведення конкурсу, виступи кандидатів транслювались у прямому ефірі. Відеозаписи з презентаціями розвитку закладу кандидатів на посаду конкурсу можна переглянути за посиланням https://cutt.ly/4TfyYZg

Конкурсна комісія визначила переможцем конкурсу на посаду директора КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Солонянської селищної ради Юлію Олександрівну Пожарську. Тож вітаємо Юлію Олександрівну з перемогою та щиро бажаємо конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису