Фото без опису

 

Щороку, у першу неділю листопада, в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. Фахівці цієї галузі відіграють  значну роль в системі соціального захисту населення, оскільки їх діяльність спрямована на захист вразливої частки громадян. Саме через їх серця  щоденно проходять потреби і турботи тисячі пенсіонерів, ветеранів війни та праці, людей з обмеженими можливостями, сиріт, безробітних та самотніх людей. Служіння обраній справі, почуття обов’язку, доброта, чуйність та щедрість душі приносять їм заслужену людську шану та повагу.

 

З цієї нагоди в актовій залі Солонянської селищної ради відбулося урочисте зібрання. Зі словами привітання звернувся селищний голова Михайло Копейко  та побажав міцного здоров’я, родинного затишку, здійснення всіх  задумів і мрій, щоб компетентність, працьовитість, душевне тепло і надалі служило людям, а свято приносило усвідомлення своєї причетності до великої справи соціального захисту людини.  Очільник громади  вручив Грамоти та Подяки за сумлінну працю, відданість справі, вагомий особистий внесок у вирішення питань соціального захисту населення  фахівцям соціальної сфери громади: заступнику селищного голови з   питань діяльності виконавчих органів  ради Володимиру Оберемку, фахівцям відділу соціального захисту та  служби у справах дітей, працівникам  КУ «Центр надання соціальних послуг» та КУ «Малий груповий будинок» .

 

Шановні працівники соціальної сфери! Прийміть наші найщиріші вітання з нагоди прийдешнього  свята.  Бажаємо вам  натхнення та бадьорості духу, яка так необхідна для роботи. Нехай зусилля, які ви щодня вкладаєте, повертаються  вам сторицею.  

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису