Фото без описуВідповідно до постанови Кабінету міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної  хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Cov-2», протоколу від 15 жовтня 2021 року № 38 позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на території Дніпропетровської області  встановлено "червоний" рівень епідемічної небезпеки.

З 21 жовтня 2021 року Солонянською селищною радою обмежується прийом громадян.

      Надання консультацій, роз’яснень та послуг громадянам буде відбуватися:

  • через відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Солонянської селищної ради;
  • через чергового працівника на пропускному пункті, який знаходиться на вході адміністративної будівлі Солонянської селищної ради;
  • через листування з відповідними відділами виконавчого комітету та виконавчими органами Солонянської селищної ради, яке можна залишити на пропускному пункті.

Обмежено очікування у приміщенні адміністративної будівлі. За загальним правилом, очікування має бути на вулиці, з дистанцією не менше 1 метра один від одного. Можливо, дозволити перебування окремих категорій громадян у приміщенні адміністративної будівлі у мінімальній кількості. Заборонено перебування у приміщенні без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок. 

Обмеження не будуть застосовуватися у разі наявності у відвідувача негативного ПЛР-тесту або зеленого COVID-сертифікату.

 Просимо з розумінням віднестися до зазначених вище обмежень, які триватимуть до особливого розпорядження про їх припинення (завершення карантину).