Фото без опису

Напередодні Дня захисника та захисниць України у закладах загальної середньої освіти Солонянської територіальної громади стартував І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). 

Гра проводиться з метою національно-патріотичного виховання учнівської молоді на засадах козацько-лицарських традицій, формування в неї активної громадянської позиції та готовності до захисту України, а також відбору кращих роїв для участі у ІІ етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”).

Рої презентували свою готовність до участі у грі, отримали картки куренів та привітали воїнів з Днем захисника Вітчизни, з Днем українського козацтва та святом Покрова Пресвятої Богородиці.  

У зв’язку із епідеміологічною ситуацією цьогорічний етап проходив у онлайн- форматі. Учасники надіслали в головну суддівську колегію відеоролики з виконаними завданнями відповідно до умов конкурсів. Усі відеоролики можна переглянути на офіційній сторінці Центру дитячої та юнацької творчості Солонянської селищної ради у соціальній мережі Facebook. 

Героїчні подвиги українського народу та видатні особистості, їх діяльність мають стати прикладами для наслідування дітьми, молоддю, усіма громадянами нашої країни. Адже саме їм творити майбутнє нашої країни і саме від них залежить, яким воно буде. Ми впевнені, що вони виростуть справжніми патріотами, гідними нащадками славного українського козацтва та мужніми захисниками нашої славної України!

Тож бажаємо усім учасникам гри козацького завзяття, терпимості, витривалості, кмітливості для здобуття бажаної перемоги. Нехай у грі «Сокіл» («Джура») пощастить кожному! Нехай переможе найсильніший!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису