Фото без описуПитання якісної і сучасної освіти у Солонянській громаді є одним із ключових пріоритетів. Сьогодні, 23 вересня 2021 року, в приміщенні Солонянської селищної ради відбулася оперативна нарада заступника селищного голови Ірини Грекової з керівниками закладів загальної середньої освіти громади. На початку зустрічі перша заступниця висловила слова подяки за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у забезпечення успішної діяльності закладу освіти, реалізації завдань сучасної середньої освіти, упровадження сучасних методів навчання та виховання підростаючого покоління директорці Військової гімназії Наталії Максименко, яка залишає займану посаду.

Під час наради обговорили питання підготовки бюджетних запитів на 2022 рік. Головний бухгалтер централізованої бухгалтерів відділу освіти Тетяна Лобач акцентувала увагу на підготовці пропозицій до бюджету на 2022 рік та на термінах їх надання.

Окрема тема розмови стосувалась організації навчання осіб з особливими освітніми потребами у закладах загальної середньої освіти у 2021 – 2022 навчальному році. Директорка ІРЦ Олена Демченко  проговорила можливості виконання корекційно-розвиткового складника та активної участі фахівців ІРЦ  у командах психолого-педагогічного супроводу.

Також обговорили питання роботи закладів освіти в умовах посилення карантину та активізацію ходу вакцинації працівників. В ході наради було зауважено, що на сьогодні єдиним способом захистити себе від коронавірусної хвороби та зупинити поширення пандемії COVID-19 є вакцинація. Ірина Вікторівна наголосила, що від сьогодні в громаді встановлено «жовтий» рівень епідемічної небезпеки та порекомендувала вжити всіх необхідних заходів, спрямованих на збереження життя та здоров’я дітей та належну організацію освітнього процесу.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису