Сьогодні, 13 вересня, в актовій залі Солонянської селищної ради відбулася оперативна нарада за участі селищного голови Михайла Копейко та першого заступника селищного голови Ірини Грекової з керівниками тих сфер діяльності громади, працівники яких мають постійний контакт із людьми. Під час зустрічі було проаналізовано питання стану та темпів вакцинації населення громади та, зокрема, працівників закладів освіти та культури. Загалом в Солонянській громаді вакциновано 18 % мешканців. Станом на 10.09.2021 року відсоток вакцинованих працівників закладів загальної середньої освіти становить 68,4 %, працівників закладів дошкільної освіти – 43,3 % (детальніше в розрізі кожного закладу на прикріплених зображеннях) та працівників закладів культури - 2%.

Очільник громади наголосив на тому, що щеплення залишається найважливішим інструментом запобігання нових захворювань та смертей, а також боротьби з пандемією. Керівникам установ слід провести роз’яснювальну роботу стосовно вакцинації серед своїх працівників, адже саме від них залежить колективний імунітет та подальша робота закладів освіти та культури нашої громади.

Також нагадуємо, що в Солонянській громаді щеплення від коронавірусної хвороби можна зробити в двох пунктах: Солонянському центрі первинної медико-санітарної допомоги та в Солонянській багатопрофільній лікарні. Закликаємо всіх бути відповідальними та не нехтувати своїм здоров’ям та здоров’ям рідних! Долучайтесь до щеплення проти COVID-19, щоб зупинити хворобу спільними зусиллями. Наше спільне завдання - всім разом виробити колективний імунітет шляхом вакцинації та не допустити розповсюдження інфекції на територію громади!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису