Комунальний заклад «Центр комплексної реабілітації для осіб з  інвалідністю «Мальва» Дніпропетровської обласної ради» (м. Дніпро) запрошує дітей та молодих людей з інвалідністю, дітей з ризиком набуття інвалідності від 0 до 3 років міста Дніпра та Дніпропетровської області пройти курс комплексної реабілітації у Центрі.

Фото без опису

Контингент отримувачів послуг – особи з інвалідністю віком від 0 до 35 років та діти від 0 до 3 років, які мають ризик отримання інвалідності.

Центр надає реабілітаційні послуги особам з інвалідністю з наступних нозологій:

- порушення опорно-рухового апарату;

- розумова відсталість різного ґенезу, окрім глибокої;

- розлади аутичного спектру;

- генетично зумовлені порушення психічного та соматичного здоров’я.  

 

Для дітей від 0 до 3 років з ризиком набуття інвалідності у  Центрі « Мальва» працює відділення раннього втручання з командою фахівців: лікар-педіатр, фізичний реабілітолог, логопед, психолог.     

Центр «Мальва» здійснює комплексну соціальну, психолого–педагогічну, фізичну реабілітацію, професійну орієнтацію дітей та молодих людей з інвалідністю та їх медичний супровід.

Для надання послуг з комплексної реабілітації в закладі працюють спеціалісти:лікар-ортопед, лікар-психіатр, лікар-педіатр, лікар-невролог. 

Функціонує фізіотерапевтичний кабінет, кабінет масажу, зал ЛФК, кабінети аромо- та спелеотерапії, кімната пісочної терапії, сенсорна кімната.

Працюють  вчителі реабілітологи, логопеди, психологи, соціальні педагоги, соціальні вихователі, викладачі трудового навчання, музичний керівник.

Реабілітація здійснюється курсами (як самостійно так і з батьками).

Строк реабілітаційного процесу визначається реабілітаційною комісією після проведення відповідного обстеження особи.

За потребою реабілітація може бути продовжена або проводитись повторно з деякою перервою. .

Для кожної особи  розробляється індивідуальний  план  реабілітації.

 

Реабілітаційні послуги надаються Центром безоплатно.

Після закінчення курсу комплексної реабілітації Центр видає особі з інвалідністю або його законному представникові довідку про надані реабілітаційні послуги та результати комплексної реабілітації, копію якої надсилає до управління соціального захисту.

 

За більш детальною інформацією звертатись за телефонами:

(099) 296 9642 - Пустовіт Ольга Дмитрівна;

(098) 3630619 – Гайшук Світлана Борисівна.

 

Запрошуємо до нашого закладу.                  

НАША  АДРЕСА:  м. Дніпро, вул. Тютюнова, буд.1

E-mail:    ckroi2018@gmail.com