Фото без описуІ хоч свято 1 вересня вже позаду, однак подарунки для учнів та вчителів Солонянської громади не закінчуються. Солонянський ліцей, Василівська та Надіївська філія, Солонянська та Аполлонівська гімназій виявили бажання займатися за програмним забезпеченням ЕОІР для початкової школи «Rozumnyky Edugames» ТОВ “Видавництво «Розумники”.

За кошти місцевого бюджету в сумі 42 000 грн придбано 14 комплектів  програмного забезпечення, яке використовують класи «Розумники» по всій Україні. Дане програмне забезпечення містить 17 000 інтерактивних завдань, пояснень та демонстрацій, весь матеріал шкільної програми з математики та української мови для 1-4 класів НУШ. Це захоплюючі програми, які дозволяють дітям набути міцні й глибокі знання з предметів шкільної програми. Варто зазначити, що вони відповідають вимогам сучасної школи, простота і доступність управління дозволяють дітям самостійно працювати з програмою, веселі анімовані персонажі і система мотивації викликають інтерес до навчання, а звуковий супровід допоможе швидше і краще запам’ятати новий матеріал.

Тепер наші розумники будуть освоювати шкільну програму за допомогою інноваційної форми навчання, де вдало поєднуються новітні технології та класичні методи викладання знань.