Фото без описуСьогодні, 02 вересня 2021 року, під головуванням селищного голови Михайла Копейко відбулось засідання XІІІ сесії Солонянської селищної ради. У роботі сесії взяли участь 19 депутати, на розгляд було винесено 67 питань порядку денного.

Усі питання порядку денного попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій селищної ради та були рекомендовані до винесення на розгляд сесії.

Окремо розглянули проєкт рішення "Про звернення депутатів Солонянської селищної ради VIII скликання до відділу оцінки впливу на довкілля департаменту екологічної оцінки та контролю Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України щодо повідомлення про планову діяльність ТОВ «Атомні енергетичні системи України» з будівництва підприємства по видобутку уранових руд  Сурської площі (Сурського родовища) способом підземного свердловинного вилуговування". Депутати ще раз наголосили на необхідності максимально об'єднатись усім та недопустити початок видобування урану на території нашої громади.

Детальніше ознайомитися із рішеннями XІІІ сесії, протоколом поіменного голосування, а також переглянути онлайн-трансляцію засідання можна на нашому сайті у розділі Події.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису