Сьогодні, 23 серпня, День Державного Прапора України у Солонянській громаді традиційно відзначили святковим мітингом на площі біля Будинку культури. Участь в урочистостях взяли керівники громади, працівники трудових колективів, громадських організацій та мешканці селища. Піднесеного настрою на святі додавав виступ творчого колективу Центру культури, дозвілля та спорту Солонянської селищної ради.

Право підняти головний символ України, який згодом замайорів над площею, було надано активній молоді Солонянської громади, учасникам бойових дій та представникам Збройних сил України. Після церемонії підняття прапору учасники заходу поклали квіти до пам'ятника борця за волю і незалежність України – Тараса Шевченка, пам`ятного Знаку Герою України Сергію Нігояну і учасникам Операції Об`єднаних Сил України, які віддали своє життя у боротьбі за незалежність України на Сході нашої держави та біля меморіалу воїнам, які віддали своє життя у боротьбі з нацизмом у Європі під час Другої світової війни Прапор - символ слави багатьох поколінь українців, він пов'язує воєдино трудові подвиги і бойові перемоги, наукові відкриття та культурні досягнення.

Від усього серця бажаємо, щоб життя українців завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Нехай символ України − Державний прапор − осяює наш шлях та надихає до нових успіхів у добрих справах задля розвитку України! Тож, шануймо наш національний символ! Зі святом!

Нагадуємо, що сьогодні о 18.00 відбудеться ще один масштабний захід. Тож щиро запрошуємо жителів та гостей громади стати частиною грандіозного святкування 30-ї річниці Незалежності України в смт Солоне