Увага!

 

Повідомляємо мешканців громади що 12 серпня 2021 року до Солонянської селищної ради надійшов лист від ТОВ «АТОМНІ ЕНЕРГЕТИЧНІ СИСТЕМИ УКРАЇНИ» з проханням розмістити на дошках оголошень та в приміщені селищної ради, в с. Маяк, с. Гайдамацьке, с. Сурсько-Михайлівка Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля «Підприємство з відпрацювання Сурської площі (Сурського родовища) уранових руд способом підземного свердловинного вилуговування, а саме – видобування  корисної ї копалини», реєстраційний номер справи про оцінку впливу на довкілля планової діяльності – 2020726037.

Солонянська селищна рада занепокоєна ситуацією, що склалась, адже можлива серйозна загроза для екології та життя жителів громади у разі прийняття остаточного рішення та початку розробки Сурської площі уранових руд. Наразі відбулась перша нарада стосовно цього питання, її запис можна переглянути на офіційному сайті громади.

Просимо небайдужих жителів Солонянської громади ознайомитися із оголошенням та звітом і висловити свою думку. Ви можете зробити це будь яким зручним для вас способом:

  • за адресою вказаною в оголошенні про «Громадське обговорення» відповідно до законодавства:

03035, м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, буд. 35; електронна пошта: OVD@merp.gov.ua тел./факс +38 (044) 206-31-40, +38 (044) 306-31-50. Контактна особа Котяш Лада Павлівна

  • за адресою Солонянської селищної ради:

52400, смт Солоне, вул. Гагаріна,7; електронна пошта: solrada@i.ua

  • особисто
  • через депутатів та старост.

Для зручності надаємо шаблон ЗАУВАЖЕННЯ до наданого повідомлення про планову діяльність ТОВ «АТОМНІ ЕНЕРГЕТИЧНІ СИСТЕМИ УКРАЇНИ» щодо будівництва підприємства по видобутку уранових руд  Сурської площі (Сурського родовища) способом підземного свердловинного вилуговування, розроблений юридичним відділом Солонянської селищної ради.

Роздрукувати цей шаблон зможе допомогти ваш староста або будь який працівник Солонянської селищної ради. 

Не будьмо байдужими!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису