Фото без описуУ п'ятницю, 04 червня, вихованці секції футболу "Дитячо-юнацької спортивної школи" Солонянської селищної ради 2007-2008 року народження провели 2 гри із вихованцями ДЮСШ м. Верхньодніпровськ та м. Кривий Ріг. Юні футболісти провели динамічні та насичені ігри. І нехай омріяні перемоги поки не здобуто, однак перші впевнені кроки на цьому шляху зроблено! Вітаємо юнаків та тренерів та бажаємо впевненості у власних силах!

У суботу, 05 червня, команда «Темп» ветерани прийняли участь у турнірі ветеранів. Футбольний матч відбувся на полі у смт Петриківка, де наші досвідчені футболісти здобули перемогу над командою «Оріль» ветерани (Царичанка) із рахунком 2:0. Глядачі побачили азарт, відчайдушну боротьбу та майстерно проведені комбінації! Вітаємо футболістів та бажаємо подальших перемог та захоплюючих матчів!

В неділю, 06 червня, свою силу духу і жагу до перемоги продемонстрували футболісти команди «Темп». Вони провели чудовий матч із командою «Колос» (Кринички) та здобули впевнену перемоги із рахунком 6:1. Велась напружена боротьба, яка змусила хвилюватись не одного вболівальника! Залишилось ще 2 гри до закінчення чемпіонату ІІ ліги Дніпропетровської області. Наші футболісти, наразі, займають 2 місце. Тримаємо кулачки за футболістів та вболіваємо разом!

Також у неділю, 06 червня, спортивний клуб «Солоне» прийняв участь у футбольному турнірі «Пульс». Наші футболісти поступились перемогою із рахунком 1:3 команді «Shadows» (Дніпро) та посіли 8 сходинку у турнірній таблиці. Віримо, що вже у наступних матчах омріяна перемога буде на рахунку футболістів СК «Солоне»!

Триває також чемпіонат Солонянського району по футболу. Динамічно, насичено та професійно змагаються футболі команди нашого району. Маємо наступні результати:

  • «Старт» (Новопокровка) 8:1 «Торпеда» (Святовасилівка)
  • «Меркурій» (Миропіль) 2:3 «Дніпро» (Башмачка)
  • «Троя» (Тритузне) 5:0 «Олімпік» (Аполлонівка)

Щиро вітаємо футболістів та бажаємо насолоди від кожної проведеної гри!