Фото без описуЩороку, 1 червня, в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги – батьків, вихователів, учителів, наставників. Саме заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя дорослі готові долати всі труднощі і перешкоди.

Солонянська селищна рада постійно дбає про маленьких мешканців нашої громади. З нагоди Міжнародного дня захисту дітей, з 31 травня по 06 червня 2021 року, заплановано багато різноманітних святкових заходів. Запрошуємо всіх жителів громади на свято дитинства. Буде цікаво!

Службою у справах дітей Солонянської селищної ради заплановано привітання дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах та дітей учасників АТО,ООС. 325 дітлахів отримають подарунки від Солонянської селищної ради. Приємні сюрпризи та подарунки також очікують на учасників заходів.

Діти – це дійсно наше майбутнє! Щиро бажаємо вам, дорогі наші маленькі друзі, міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку. Нехай дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису