Фото без описуСьогодні, 27 травня, відбулося засідання виконавчого комітету Солонянської селищної ради, яке пройшло під головуванням селищного голови Михайла Копейко. Під час засідання було розглянуто низку питань щодо забезпечення життєдіяльності нашої громади.

На початку засідання селищний голова Михайло Копейко від імені членів виконкому привітав старосту Василівського старостинського округу Ольгу Берестецьку з днем народження та побажав іменинниці міцного здоров’я, родинного затишку та життєвої енергії.

Згідно плану роботи члени виконкому заслухали та обговорили рішення щодо погодження положення про громадський бюджет та електронні консультації; погодження місцевої цільової програми «Від творчої особистості до успішної громади»; погодження змін до Комплексної програми соціального захисту населення; питання щодо благоустрою та комунальної сфери тощо.

Розглянули проєкти рішень про адресу об’єктів нерухомого майна та затвердження проєктної документації. Також заслухали та обговорили блок рішень щодо соціального та правового захисту дітей.

Всього члени виконавчого комітету розглянули 33 питання порядку денного та прийняли відповідні рішення. З детальним переліком питань порядку денного засідання виконавчого комітету Солонянської селищної ради та прийнятими рішеннями, ви зможете ознайомитись на сайті громади у розділі Виконавчий комітет. Тепер стартують засідання постійних комісій у рамках підготовки до Х сесії Солонянської селищної територіальної громади. Працюємо далі!