Спортивне життя мешканців Солонянської селищної територіальної громади продовжує набирати обертів: що відбулося за ці вихідні

У п’ятницю, 21 травня, на території Солонянського опорного закладу стартував турнір з міні-футболу серед команд територіальних громад Дніпровського району сезону 2021 року. Серед учасників були представлені команди Солонянської, Миколаївської, Святовасилівської та Новопокровської громад. Наразі командами зіграно перші 2 тури, попереду ще чотири. Маємо перші результати: Солонянська ТГ 7:2 Колос Миколаївська ТГ Старт Новопокровська ТГ 5:4 Торпедо Святовасилівська ТГ Колос Миколаївська ТГ 6:7 Торпедо Святовасилівська ТГ Солонянська ТГ 1:4 Старт Новопокровська ТГ Бажаємо нашим футболістам яскравих ігор, влучних пасів та лише перемоги у турнірі!

Начисеною на спортивні події виявилась субота 22 травня! Наші спортсмени виборювали спортивну честь громади одразу на 6 спортивних заходах:

Команда ветеранів футболу (40+) «ТЕМП» провела свій перший матч в рамках чемпіонату з футболу серед об’єднаних громад за програмою ОССІ Дніпропетровщини 2021 року присвячених 30-й річниці Незалежності України. Наші футболісти зустрілись із командою з Петриківки та отримали впевнену перемогу з рахунком 6:1. Тепер у червні ветерани Солоного проведуть 2 виїзні матчі в Петриківці та Перещепино. Вітаємо наших досвідчених футболістів! Вболіваємо за вас та зичимо перемог!

Цього ж дня на базі КЗО "Середня загальноосвітня школа №62" Дніпровської міської ради вихованці секції тхеквондо ДЮСШ Солонянської громади під керівництвом тренера Володимира Кармазіна взяли участь у турнірі з Козацького двобою. За результатами напружених і емоційних змагань чемпіонами та призерами в особистому заліку стали 7 тхеквондистів, здобувши 9 призових місць. Вітаємо наших спортсменів та тренера. Нових звершень вам та спортивних здобутків!

Паралельно на базі спорткомплексу Дніпровського центру професійно-технічної освіти відбувся відкритий чемпіонат м. Дніпра з важкої атлетики. Вихованці ДЮСШ Солонянської громади під керівництвом тренера Олександра Козака знову продемонстрували свою силу та гарну фізичну підготовку, зайнявши 7 призових місць у різних вікових категоріях. Вітаємо важкоатлетистів та їх тренера. Бажаємо козацького здоров’я, спритності та мужності.

В місті Підгородне відбулися фінальні обласні змагання "Хто ти, майбутній олімпієць?" з волейболу серед юнаків 2006-2007 року народження. Волейболістам ДЮСШ Солонянської громади протистояли команди Васильківської ТГ, Царичанської ТГ, Червоногригорівської ТГ . Наші юні волейболісти зайняли ІІ місце. Вітаємо всіх спортсменів та тренера Василя Шкоду із здобуттям срібної нагороди! Бажаємо невичерпної енергії, натхнення та наснаги у підкоренні нових спортивних висот!

У Парку Молоді міста Дніпро СК Солоне виборювали перемогу серед 13 команд в аматорському Чемпіонаті області з футболу. Нашими футболістами було зіграно 2 матчі: СК Солоне- Феникс 2:2 та Ukrainian Team - СК Солоне 1:3. Наразі чекаємо на результати Чемпіонату та тримаємо кулачки за наших спортсменів. У неділю, 23 травня на Чемпіонаті області з футболу, який проходив на стадіоні "Колос", футбольна команда "Темп" перемогла збірну команду Синельниківського району з рахунком 6:1. Вітаємо наших футболістів та дякуємо за динамічний та насичений матч! Пишаємося спортсменами Солонянщини та командою тренерів! Щиро бажаємо відмінної гри, бездоганних голів, незаперечних перемог, гучних уболівальників, рекордних спортивних та особистих досягнень. Перемог вам не лише на спортивних аренах, а і в життєвих ситуаціях.