Фото без описуШановна громадо, радіємо чудовій новині!

Дуже вдячні Дніпропетровській ОДА та Департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОДА в цілому, які щиро піклуються, постійно підтримують та сприяють розвитку освітянської галузі нашої громади! Окремі слова вдячності директору департаменту Олексію Полторацькому та начальнику управління дошкільної, позашкільної та загальної середньої освіти Валентині Середній, людям, які весь час тримають руку на пульсі нової парадигми якості освіти Солонянської громади та постійно покращують освітні умови для школярів! Завдячуючи їм, можемо щиро порадіти новому, зручному та комфортному шкільному автобусу, який забезпечить рівний доступ всім учням громади до закладів освіти. Шкільний автобус «ЕТАЛОН» обладнаний та повністю відповідає вимогам чинного законодавства щодо перевезення дітей, розрахований на 31 посадочне місце. Зручні сидіння, додаткові рівні безпеки, обмеження у швидкості руху, звукова та світлова сигналізація, виклик водія – і це не повний перелік можливостей нового шкільного автобусу, який буде забезпечувати підвіз учнів мікрорайону Башмачанської школи.

Тепер шкільний автопарк нашої громади налічує 14 транспортних засобів. Отриманий автобус розпочне підвіз дітей з нового навчального року, а віртуальну екскурсію ним можна здійснити вже зараз.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису