Фото без опису Цими вихідними, 14 та 15 травня, вихованці секції важкої атлетики ДЮСШ Солонянської селищної ради разом з тренером Олександром Козаком вперше прийняли участь у Всеукраїнському турнірі з важкої атлетики на призи олімпійського чемпіона Юрія Зайцева, який відбувся в спортивній залі Українського державного хіміко-технологічного університету м. Дніпро. Юні атлети Владислав Перев’язко та Руслан Петровський змагалися з спортсменами зі всієї України в своїх вагових категоріях. І нехай призові місця вони поки не взяли, але впевнені, що всі перемоги у наших спортсменів попереду! Також вітаємо Владислава Перев’язко з виконанням І-го дорослого розряду з важкої атлетики!


У суботу, 15 травня, на базі Солонянської опорної школи пройшов щорічний Кубок Солонянської громади з Тхеквондо (ITF) серед дітей, юнаків, кадетів та юніорів. Вихованці ДЮСШ Солонянської селищної ради, Новоолександрівської громади та клубу «Сокіл» з м. Дніпра продемонстрували високий рівень своєї майстерності, гарні підготовку та спритність. Раді повідомити, що цього року великий Кубок завоювали наші вихованці ДЮСШ!

  • ІІ місце та малий кубок підняли спортсмени Новоолександрівської громади
  • ІІІ місце спортсмени клубу "Сокіл" з м. Дніпро
  • "ДОК-КОМАНДА" м. Дніпро
  • СК "Характерник" м. Дніпро

Велика вдячність за організацію та проведення щорічного Кубку тренеру-викладачу Володимиру Кармазіну!


У неділю, 16 травня, в рамках 8 туру чемпіонату Дніпропетровської області на садіоні «Колос» ФК Темп зіграв з командою «Вікторія» (Божедарівська громади). Рахунок матчу 4:4. Рухаймось далі!


Також у неділю, 16 травня, свою силу духу і жагу до перемоги продемонстрували футболісти у боротьбі за Кубок імені Юбкіна. Вітаємо команду ФК Троя (Тритузне), яка зійшлась у напруженій та гострій боротьбі проти команди Старт (Новопокровка) та, зігравши з рахунком 3:1, по праву виборола Кубок!  

Бажаємо спортсменам та команді тренерів ще більше перемог та досягнень, мужності і витривалості, стійкості духу та впевненості у власних силах!