Фото без описуЗа дорученням селищного голови Солонянської селищної територіальної громади Михайла Копейко, з нагоди вшанування великого подвигу ветеранів та відзначення 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Володимир Оберемок спільно із головою Солонянської ради ветеранів Лідією Багорко відвідали ветеранів Другої світової війни Газізе Касьянівну Розіну та Віру Григорівну Єременко із смт Солоне.

Вручаючи ветеранам квіти та харчові набори, гості бажали учасникам війни миру, довгих років життя, здоров’я, щастя, родинного затишку, шани та любові близьких.

Колектив Солонянської публічної бібліотеки зі словами вдячності та подарунками відвідав фронтовика Другої світової війни Івана Івановича Татару, який проживає в с.Сурсько-Михайлівка. Ветеран радо зустрів гостей, поділився своїми спогадами про ті жахливі часи, про радість Перемоги над ворогом і побажав усім українцям та Україні мирного неба над головою.

Під час теплих зустрічей ветерани щиро раділи гостям, ділилися спогадами і дякували за увагу, бо саме її найбільше потребують старенькі, і саме уваги ніколи не буває забагато у похилому віці.

Ми не забуваємо про тих, хто боровся за нашу батьківщину на фронтах, тих, хто пережив воєнне лихоліття, а потім відбудовував зруйноване. Ми щиро вдячні за Ваш героїзм, нескореність та стійкість.

З нагоди свята зичимо вам міцного здоров’я, бадьорості духу, довгих літ щасливого та мирного життя. Хай не болять ваші рани, хай здоровими і щасливими ростуть ваші діти, онуки та правнуки, хай у ваших родинах панує злагода і спокій!

Пам’ятаємо...

Перемагаємо!

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису