Фото без описуСьогодні, 22 квітня відбулося засідання виконавчого комітету Солонянської селищної ради, яке пройшло під головуванням селищного голови Михайла Копейко. Під час засідання було розглянуто низку питань щодо забезпечення життєдіяльності нашої громади. У роботі засідання взяли участь 17 членів виконкому.

Згідно плану роботи виконавчого комітету Солонянської селищної ради члени виконкому заслухали та обговорили рішення щодо погодження звіту про виконання бюджету за І квартал 2021 року; внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку та місцевої цільової програми благоустрою; організації оздоровлення та відпочинку дітей; погодження змін до надання пільги щодо сплати за харчування в закладах освіти.

Прийняли рішення щодо створення опікунської ради та затвердження Положення про опікунську раду.

Розглянули проекти рішень про адресу об’єктів нерухомого майна та погодження передачі в оренду нерухомого майна комунальної власності.

Також заслухали та обговорили блок рішень щодо соціального та правового захисту дітей.

Всього члени виконавчого комітету розглянули 31 питання порядку денного та прийняли відповідні рішення. З детальним переліком питань порядку денного засідання виконавчого комітету Солонянської селищної ради та прийнятими рішеннями, ви зможете на нашому сайті у розділі Виконавчий комітет. Від завтра стартують засідання постійних комісій у рамках підготовки до ІХ сесії Солонянської селищної територіальної громади. Працюємо далі!