Згідно поіменного списку наданого Солонянським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки 417 призовників підлягають призову на строкову військову службу весною  2021 року на території селищної ради.

З метою своєчасного та якісного виконання планового завдання Солонянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки здійснено оповіщення призовників віком від 18 до 27 років, у яких закінчилась відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу з 02.02.2021року по 07.02.2021 року були відпрацювані Башмачанський, Микільський старостинські округи.

Оповіщення про явку для проходження медичної та призовної комісії здійснювали у відповідності до  вимог чинного законодавства України та розпорядження військового комісара Солонянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

В вищевказаних старостинських округах проведена робота щодо встановлення місця проживання (перебування) громадян, які підлягають весняному призову на строкову військову службу  та забезпечено їх явки до Солонянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки в терміни визначені законодавством, або в терміни визначені у розпорядженні військового комісара Солонянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Здійснено об’їзд 65 призовників за місцем їх реєстрації, особисто оповіщено 3 призовників, 15 призовників оповіщено через рідних.