Фото без описуТоргово-промислова палата України запрошує бізнес взяти участь у безкоштовному тренінгу, присвяченому підготовці підприємств до виконання вимог до безпечності харчової продукції, які висуваються на міжнародних ринках.

Тренінг проводиться в рамках проекту з підготовки підприємств до державних перевірок та наступного виконання вимог законодавства ЄС, який реалізує ГО "Аналітичний центр Аграрного союзу України" у партнерстві з Торгово-промисловою палатою України та регіональними торгово-промисловими палатами, за підтримки програми МАТРА Посольства Нідерландів в Україні.

Під час тренінгу керівники та провідні фахівці підприємств аграрного сектору та виробники харчових продуктів отримають інформацію про основні нормативні документи ЄС, які стосуються безпечності харчових продуктів, ознайомляться з тим, яким чином працює сучасна система ринкового контролю, а на завершення сформують уявлення про те, які норми чинного законодавства України є предметом державних перевірок і як це пов‘язане з виконання вимог міжнародних ринків. Слухачі отримають "дорожню карту" підготовки свого підприємства до виконання вимог ЄС і до державних перевірок як першого етапу цього процесу. А інтерактивна програма тренінгу дозволить як переглядати презентації доповідачів у зручний час, так і безпосередньо звертатися до текстів нормативних актів України та ЄС.

Тренінг відбудеться 23 березня 2021 року о 10:00 в дистанційному режимі на майданчику youtube ТПП України за посиланням:

https://www.youtube.com/cha.../UCumdL6utYjCDxeW0q4RoIGg/live

Для участі у тренінгу необхідно зареєструватись через форму: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSf8JWc6aRe.../viewform... або повідомити за ел.адресою: novaenergy78@gmail.com наступну інформацію:

  • ПІБ
  • регіон
  • назва підприємства
  • його спеціалізація
  • посада
  • номер телефону
  • електронна пошта

Звертаємо увагу, що зареєстрованим учасникам перед початком заходу буде надіслано посиланням на захід, програму з активними посиланнями та дорожню карту підготовки підприємства до державних перевірок і виконання вимог ЄС. Тренінг безкоштовний. Це останній тренінг для бізнесу в рамках проекту МАТРА.