Фото без описуНасиченими на спортивні події виявилися минулі вихідні у Солонянській селищній територіальній громаді  Відбулись змагання одразу із двох видів спорту – футзалу та волейболу. А ще вихованці секції тхеквондо Дитячо-юнацької спортивної школи Солонянської селищної ради представили громаду на чемпіонаті України. Розповідаємо про все детальніше:

06-07 березня відбувся районний чемпіонат з футзалу. Чотирнадцять команд, які брали участь в спортивних баталіях показали високу майстерність та бажання перемогти. Вже сама кількість учасників змагань із футзалу являється свідченням широкої популярності цього виду спорту серед мешканців району.

Змагання проходили у 2 етапи. 06 березня зіграла перша група команд. Боротьба була насичена та запекла, суперники - професійні та драйвові. Заслужену перемогу отримала команда «Партизан» із Солоного.

У неділю, 07 березня, відбулись змагання для другої групи команд. Перемогу здобула команда «Звєзда» із с. Сурсько-Михайлівка. Всі команди були нагородженні грамотами та кубками.

Також у суботу, 6 березня, жіночі команди змагалися за першість у волейбольному турнірі присвяченому Міжнародному жіночому дню. У гострій, безкомпромісній боротьбі перше місце отримала команда з Солоного.

06-07 березня у м. Кропивницький відбувся чемпіонат України з тхеквондо де взяли участь і наші вихованці. Призерами чемпіонату стали:

  1. Філіп’єв Кирил Олексійович- 3 місце 12-14 р.
  2. Щемиль Руслан Олексійович - 3 місце 8-9 р.
  3. Некрушєць Євген Миколайович - 3 місце 14-17 р.
  4. Кречик Ростислав Сергійович -3 місце 10-11 р.
  5. Павленко Валентин Олександрович - 3 місце 10-11 р.
  6. Підганяк Владислав Вікторович - 3 місце 8-9 р.
  7. Гордієнко Кирил Віталійович -1 місце 12-14 р.
  8. Дмітріев Егор Олександрович - 3 місце 6-7 р.
  9. Остапченко Олександр Олександрович - 3 місце 6-7 р.
  10. Макаренко Максим Юрійович - 3 місце 12-14 р.

Щиро пишаємось нашими спортсменами! Вітаємо їх та їх неперевершеного тренера Володимира Кармазіна!

Отже, вихідні у нашій Солонянській селищній територіальній громаді видались по-справжньому насиченими, спортивними та активними. Вітаємо усіх спортсменів та тренерів, ви - наша гордість! Бажаємо ще більше яскравих та блискучих перемог!