Фото без опису25 лютого 2021 року службою у справах дітей виконавчого комітету Солонянської селищної ради спільно з поліцейським офіцером громади, старостою Микільського старостинського округу Наталією Пекарською-Дорожко, КУ «Центр надання соціальних послуг» проведено рейд, у ході якого: обстежено умови проживання кандидата в піклувальники, який мешкає у смт Солоне та сім’ї, де вчиняється домашнє насильство свідком якого є малолітня дитина у с.Дороганівка.

А ще члени комісії завітали до 10 сімей із с.Оріхове, с.Микільске-на-Дніпрі, с.Звонецьке, с.Звонецький Хутір, що мають ризик потрапити у складні життєві обставини та в яких виховується 19 дітей.

Окрім цього відвідано 6 дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою.

З усіма батьками дітей проведено профілактичні бесіди щодо необхідності належного виконання батьківських обов’язків, створення повноцінних умов для проживання дітей, недопущення вчинення насильства над дітьми та порушень їх прав. Також попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Родини, в яких виявили проблеми зобов’язано протягом місяця забезпечити належні умови проживання, після чого службою у справах дітей буде здійснено повторне обстеження.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису