Фото без опису 

Команда ветеранів футболу Солонянської громади 13 лютогот2021 року в с.Петрополь Запорізької області на запрошення своїх колег з Широківської громади Запорізької області, прийняла  участь у заходах присвячених 32-й річниці виводу радянських військ з Афганістану, де відбулося урочисте зібрання та футбольний турнір, започаткований у січні 2020 року громадським об’єднанням воїнів афганців Широківської ОТГ Запорізької області.

            На урочистому відкритті заходу, який відбувався в приміщенні шкільного закладу с. Петрополь, привітали голова громадського об’єднання воїнів афганців Широківської ОТГ Мединський І.В. та член цього об’єднання учасник подій в Афганістані Давидюк Г.В. Від громадського об’єднання воїнів афганців Солонянської ОТГ господарям був вручений вітальний лист.

            Окрасою цих заходів стала футбольна зустріч команд ветеранів ( вікова категорія 45+). Команда Темп-Ветеран намагалася домінували, але й господарі не хотіли поступатися. Перша половина матчу закінчилася з перевагою у 2 мячі, а остаточний рахунок 9:6 на користь cолонян. Ветерани Широківської ОТГ не заспокоїлись і запропонували матч-реванш і були налаштовані відігратись. В першому таймі повторної зустрічі суперники довго не могли відкрити рахунок – вдало і впевнено діяв захист та воротарі обох команд, але в другій половині першого тайму ветерани Широківської ОТГ припустилися декількох помилок і доля зустрічі була фактично вирішена. Другий тайм був формальністю. Таким чином Темп-Ветеран вдруге здобув кубок. Слід зазначити, що на цей турнір команда вирушила в оптимальному складі і підготовленою до ігор.

            Команда Темп-Ветеран дякує Солонянському селищному голові Копейко М.М. за надану можливість організовано виїзду на заходи до Широківської ОТГ Запорізької області, громадське об’єднання воїнів афганців за посильний вклад, а також керівництво  відділення поліції №9 Дніпровського управління поліції за надання спортивного залу та можливості підготовки до турніру.

            До нових зустрічей.

Представник команди

Темп-Ветеран                                                                                       В.Устіч