Фото без опису29 січня в актовому залі селищної ради відбулося підведення підсумків Мистецького Різдвяного онлайн – фестивалю «Коляда-фест», засновником якого є Солонянська селищна рада. У фестивалі прийняли участь 16 клубних закладів громади та 2 народні майстри – Сметана Тетяна Іванівна і Корипаєва Анастасія Іванівна. Всіх учасників було нагороджено грамотами від виконавчого комітету Солонянської селищної ради за активну участь, збереження та поширення національних традицій. Найкреативніші  колективи отримали дипломи І-го, ІІ-го, ІІІ-го ступеня, а головний приз - ГРАН-ПРІ отримав Театр «РОДОСЛАВ» КЗК «Центр культури і дозвілля» режисер – Моїсеєнко Валентина Миронівна. Також всі учасники Мистецького Різдвяного онлайн - фестивалю отримали приємні подарунки!

Начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту – Марія Шаровська подякувала всім присутнім за активну участь та побажала натхнення в подальшій роботі, адже відродження національної культури, збереження традицій та обрядів є одним із пріоритетних напрямків діяльності закладів культури нашої громади. Попереду ще багато цілей, які слід реалізувати.

Дякуємо Михайлу Копейку та виконавчому комітету Солонянської селищної ради за заснування Мистецького Різдвяного онлайн - фестивалю «Коляда-фест» і приємні нагороди для його учасників!

Урочистості були проведені з урахуванням карантинних вимог.