Сьогодні, 21 січня 2021 року відбулося перше у цьому році засідання виконавчого комітету Солонянської селищної територіальної громади, яке пройшло під головуванням селищного голови Михайла Копейко. У ході засідання було розглянуто низку питань із різних важливих сфер життєдіяльності громади.

На засіданні розглянули 35 питань порядку денного. Члени виконкому схвалили ряд програм та положень, які регулюють діяльність виконавчих органів та комунальних підприємств. Затвердили план роботи виконкому на І півріччя 2021 року, про який доповідала перший заступник селищного голови Ірина Грекова.

Затвердили фінансові плани на 2021 рік КНП «Солонянська багатопрофільна лікарня», КНП «Солонянський центр первинної медико-санітарної допомоги» та КП «Солонянський житлокомунсервіс», про які доповідали їх керівники.

Начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Олена Сергєєва доповіла про порядок приведення у належний стан адресного господарства.

Блок питань, які розглянув виконавчий комітет, стосувався соціального захисту населення. Зокрема, питання про надання одноразової матеріальної допомоги  мешканцям Солонянської селищної територіальної громади та затвердження відповідного Положення. Доповідала начальник відділу соціального захисту населення Анна Заїка. З питанням про надання соціальних послуг одиноким непрацездатним громадянам та інвалідам, які проживають на території нашої громади ознайомила директор КУ «Центр надання соціальних послуг» Вікторія Османова. У ході засідання було затверджено рішення про влаштування 10 малолітніх дітей, позбавлених батьківського піклування та неповнолітніх дітей-сиріт, до КЗ «Малий груповий будинок». Даний блок питань висвітлила начальник служби у справах дітей Ірина Котенко.

Сьогодні свій день народження святкує член виконавчого комітету, староста Кам’янського старостинського округу Юрій Ярошенко. Користуючись нагодою, всі присутні щиро привітали пана Юрія та побажали йому міцного здоров’я, щасливого життя та плідної роботи.

З детальним переліком питань порядку денного засідання виконавчого комітету Солонянської селищної ради та прийнятими рішеннями, ви зможете на нашому сайті у розділі Виконавчий комітет.