13 січня 2021 року відбулась зустріч керівництва Солонянської селищної громади на чолі із селищним головою Михайлом Копейко із мешканцями Солоного, які щиро зацікавлені у розвитку спорту, зокрема футболу, на території нашої громади. Головною метою зустрічі було обговорення перспективи участі футбольної команди «ТЕМП» в обласних змаганнях,  які потребують додаткового фінансування із місцевого бюджету. Хотілося б наголосити, що ця футбольна команда стала переможцем чемпіонату Солонянського району з футболу 2020 року.

Досягнуто порозуміння. Наступним етапом стане внесення змін до комплексної програми розвитку культури, туризму, молоді та спорту із забезпеченням фінансування на транспортні витрати, придбання футбольної форми та спортивного інвентарю спортсменам. Але, зрозуміло, що всі потреби неможливо забезпечити лише за рахунок місцевого бюджету. Тому, звичайно, залишається потреба в залученні спонсорських коштів.

На цій зустрічі окремо обговорили питання продовження ремонтних робіт стадіону «Колос». Домовленості досягнуті, взаєморозуміння існує, бажання до співпраці в кожної зі сторін є. Тому впевнені, що жителі та гості нашої громади зможуть побачити та оцінити результати роботи вже у цьому році.

Спортивна громада – це наше сьогодення! А підтримка здорового способу життя – один із пріоритетних напрямків громади. Долучаймося!

Фото без опису