Фото без описуМинулого тижня на базі Солонянського опорного закладу відбувся турнір з волейболу, присвячений пам’яті Володимира Коновалова, учасника АТО із с.Василівка.

Змагання проводяться щорічно з метою вшанування світлої пам’яті загиблого земляка, справжнього патріота та Героя України, який став на захист рідної землі і віддав за її цілісність найцінніше — своє життя.

В турнірі взяли участь 4 команди: 2 команди від Дитячо-юнацької спортивної школи (тренери Шкода В. І. та Руденко Р.В.), команда Звонецько-Хутірської НСЗШ (тренер Константинович О.М) та команда ЗЗСО «Солонянської СШ І-ІІІ ступенів» (опорний заклад) (тренер Лисенко О.В.)

Перемогу в змаганні та перехідний кубок здобула команда ДЮСШ Солонянської селищної ради на чолі з тренером Василем Івановичем Шкодою, ІІ місце – посіла команда ЗЗСО «Солонянської СШ І-ІІІ ступенів» (опорний заклад), ІІІ місце - команда Звонецької-Хутірської НСЗШ

Одразу після закінчення гри відбулась урочиста церемонія нагородження команд-призерів. Переможців та учасників змагань нагородили кубками, медалями та відзнаками.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису