Фото без описуНа підстві рішення Солонянської селищної ради 1 сесії VІІІ скликання від 09.12.2020р. та відповідно до частини другої ст.13 Закону України «Про соціальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 року №200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору» оголосити  конкурс на заміщення вакантної посади  директора комунальної установи “Центр надання соціальних послуг» Солонянської селищної ради  (далі – Центр).

Основними завданнями  Центру є:

надання особам/сім’ям комплексу соціальних послуг, яких вони потребують, відповідно до переліку послуг, затвердженого Мінсоцполітики, з метою мінімізації або подолання таких обставин.

Кваліфікаційні вимоги до претендента: вища освіта; стаж роботи у відповідній сфері діяльності на керівних посадах – не менше 5 років.

Для участі в конкурсі претендент особисто подає такі документи:

– заяву про участь у конкурсі за визначеною формою;

– належним чином завірені копії документа, що посвідчує особу, документа про освіту, трудової книжки або інших документів, що засвідчують досвід роботи;

– автобіографію;

– згоду на збір та обробку персональних даних

– мотиваційний лист, складений у довільній формі;

–перспективний план розвитку комунальної установи “Центр надання соціальних послуг»  Солонянської селищної ради».

Крім зазначених документів, претендент може додатково подавати документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Приймання документів від претендентів здійснюється з 10 грудня 2020 року по 24 грудня 2020 року за адресою:  смт Солоне, вул. Гагаріна,7, каб. № 8.

Засідання конкурсної комісії відбудеться 28 грудня 2020 року в приміщенні  Солонянської селищної ради за адресою: смт Солоне, вул. Гагаріна,7. 

Відповідальна особа за надання інформації про конкурс та прийняття документів – начальник відділу організаційно-кадрової роботи, діловодства та контролю Дармостук Л.В., 2-12-68.