У період карантину надважливим залишаються дотримання санітарно-гігієнічних та санітарно-протиепідемічних правил і норм. Для цього ще влітку, як зазначалося в наших попередніх дописах, за кошти місцевого бюджету в сумі 515 840,74 грн для шкіл та садочків нашої громади було придбано дезінфікуючі, миючі засоби та засоби індивідуального захисту: антисептики, маски, одноразові рукавички, термометри, мило, автоматичні сушарки для рук та паперові рушники.

Вже на цьому тижні для шкіл Солонянської селищної ради за кошти освітньої субвенції в сумі 220 721 грн було дозакуплено антисептики та деззасоби. Цього запасу вистачить, щоб повністю забезпечити ними усі школи ще на чотири місяці.

Дотримуйтеся правил особистої гігієни; мийте руки з милом теплою водою; носіть захисні маски й окуляри; уникайте великих скупчень людей і тісних контактів із тими, хто має ознаки хвороби. Намагайтеся допомагати тим, хто знаходиться у групі ризику. За перших же симптомів хвороби звертайтеся до сімейного лікаря та ні в якому разі не займайтеся самолікуванням.

Бережіть себе та своїх рідних! Будьте здорові!