Фото без опису 

27 листопада селищний голова Михайло Копейко провів позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 

На порядку денному розглядалось 6 питаннь:

  1. Стале функціонування об’єктів соціального значення та об’єктів з постійним перебуванням людей.
  2. Оперативне реагування на аварії в системах газо-, енерго-,  водопостачання для забезпечення сталого функціонування об’єктів соціального значення та об’єктів з постійним перебуванням людей.
  3. Про небезпечні ділянки доріг загального користування (державного та місцевого значення) на території Солонянської селищної ради та їх обслуговування у разі ускладнення погодних умов.
  4. Взаємодія зі спеціалізованими службами цивільного захисту, які залучаються до ліквідації загроз виникнення та ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій у разі погіршення погодних умов та ускладнення дорожнього руху в зимовий період.
  5. Готовність стаціонарних, мобільних і пересувних пунктів обігріву та забезпечення сталого  їх функціонування, у разі різкого погіршення погодних умов та зниження температури повітря  (від -100 С та нижче).
  6. Про стан утримання джерел протипожежного водопостачання (пожежних гідрантів, пожежних водоймищ, водонапірних веж) та заходи щодо покращення стану їх утримання.

За результатами доповідей та з урахуванням обговорень, члени місцевої комісії з питань ТЕБ та НС прийняли рішення з кожного питання.