Фото без описуШановні мешканці Солонянської громади!

25 жовтня відбулися вибори селищного голови, на яких я, завдяки вашій підтримці, здобув перемогу. Дякую кожному, хто не залишився осторонь виборчого процесу і засвідчив свою громадянську позицію, прийшовши на виборчі дільниці. Висловлюю слова  вдячності – членам дільничних виборчих комісій, громадським спостерігачам, правоохоронним органам та всім, хто забезпечував належне проведення виборчого процесу.  Водночас  хотів  би подякувати своїм опонентам - за чесну боротьбу.

Останні 5 років стали для мене новим досвідом в моїй управлінській діяльності, що дав змогу відчути усі позитивні зміни та проблеми, пов’язані з реформою децентралізації. Я відчув рівень відповідальності між бути очільником селища і бути очільником великої  території. Свою перемогу вважаю оцінкою тієї роботи, яка  велася в громаді за ці роки: ремонти доріг, освітлення вулиць, осучаснення шкіл та садочків, зміцнення матеріальної бази комунального господарства, впорядкування та благоустрій територій громади і багато іншого. Дякую  людям, які віддали за мене свій голос, завдяки вашій підтримці з'являється бажання працювати і йти вперед. 

Для мене є також цінною думка і тих, хто не підтримав мене у виборчому процесі, хто конструктивно критикував, шукав слабкі місця та вказував на не доопрацювання – для мене це той невикористаний резерв, над яким я буду працювати надалі.  Я поважаю голос кожного громадянина та готовий плідно працювати для того щоб мої виборці та люди, які підтримали моїх опонентів, були задоволені моєю роботою та змінами, що відбуватимуться в громаді.

Сподіваюсь  на плідну співпрацю з оновленим депутатським корпусом Солонянської селищної  ради. Розраховую на підтримку та конструктивний підхід до вирішення проблем громади. Певен, що ніхто з вас не нестиме до сесійної зали якихось політичних амбіцій, а у своїй діяльності буде керуватися думкою виборців для реалізації спільної мети- розвиток громади та покращення життя кожного її жителя.

Відкриваючи нову сторінку в історії Солонянської ОТГ, зобов’язуюся докласти всіх зусиль, знань і досвіду для того, щоб наша громада продовжувала динамічно розвиватися, а якість життя у ній покращувалася. Попереду багато роботи. Роботи в команді, роботи на результат, роботи для вас. Зробимо разом  Солонянську ОТГ процвітаючою та успішною.

З повагою, селищний голова Михайло КОПЕЙКО