Фото без опису08 жовтня на території Солонянського опорного закладу пройшов 17 турнір з футболу "Кубок Мера", присвяченому 77-й річниці визволення Солонянського району. У футболі прийняли участь 14 команд. Це команди установ освіти Солонянської ОТГ: ДЮСШ, Солонянська опорна школа, Солонянська гімназія, Аполлонівська гімназія та Надіївська філія, а ще команди від Новопокровської громади: Новопокровкровська СЗШ та команди закладів освіти Солонянського району: Башмачанська СЗШ, Криничанська СЗШ та ДПТНЗ "Солонянський професійний аграрний ліцей». Змагання відбувалися між учасниками трьох вікових категорій.

Гра за перші місця змусила гравців та глядачів добряче понервувати. Фортуна переходила з однієї частини поля на іншу, ніде надовго не затримуючись. Напруга та інтрига тривали до останньої хвилини, аж доки свисток судді не вирвав подих полегшення з грудей гравців та вболівальників.

Переможцями в меншій віковій категорії стала команда ДЮСШ Солонянської селищної ради, друге місце посіла команда Солонянської гімназії, третє- Солонянська опорна школа.

У середній віковій категорії переможцем стала команда Солонянської опорної школи, друге місце здобула Солонянська гімназія, третє- Криничанська СЗШ.

Команда Солонянської опорної школи стала переиожцем у старшій віковій категорії, 2 місце -ДПТНЗ "Солонянський професійний аграрний ліцей та третє- Башмачанська СЗШ.

Таким чином у всіх вікових групах перемогу отримали місцеві команди. З чим їх і вітаємо!

Селищний голова Копейко Михайло Мусійович та директор ДЮСШ Чернов Віталій Сергійович нагородили учасників змагання та переможців м’ячами, медалями, грамотами. Наостанок усі команди отримали солодощі.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису