На виконання рішення Солонянської селищної ради від 11.09.2020 року № 3-50/VII «Про створення комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Солонянської селищної ради Дніпропетровської області, відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Солонянської селищної ради Дніпропетровської області, затвердженого рішенням  Солонянської селищної ради від 11.09.2020 року № 3-50 /VII, розпорядження  селищного голови від 02.10.2020 №322-к/тр «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад педагогічних працівників  комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Солонянської селищної ради Дніпропетровської області та затвердження персонального складу конкурсної комісії», виконавчий комітет Солонянської селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Солонянської селищної ради Дніпропетровської області.

Найменування юридичної особи: комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Солонянської селищної ради Дніпропетровської області.

Місцезнаходження: 52400, Дніпропетровська область, Солонянський район, смт Солоне, вулиця Шевченка, буд.33.

Найменування посад:

  • консультант – 1 штатна одиниця;
  • практичний психолог – 1 штатна одиниця.

Умови оплати праці: згідно штатного розпису.

Вимоги до кандидатів на посади педагогічних працівників: громадянство України, вільне володіння державною мовою, наявність вищої педагогічної освіти ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менш як п’ять років, мати організаторські здібності, моральні якості та стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджають виконанню професійних обов’язків.

Для участі у конкурсі необхідно подати такі документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копію паспорта громадянина України;

- копію документа про вищу педагогічну освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше п’яти років на день їх подання;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості. Особа, яка подала документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Дата та місце проведення конкурсного відбору: 20 жовтня 2020 року, смт Солоне, вулиця Гагаріна, буд. 7.

Конкурсний відбір здійснюється за результатами:

1) складання кваліфікаційного іспиту за напрямами:

 - знання законодавства у сфері освіти, зокрема Закону України «Про освіту», Закону України «Про повну загальну середню освіту», та інших нормативно-правових актів;

- знання методики викладання предметів;

- рівень володіння інноваційними технологіями, ІКТ.

2) співбесіди, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

Кваліфікаційний іспит та  співбесіда і надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії проводяться в один день.

Документи на конкурс приймаються протягом 15-ти календарних днів з дня опублікування оголошення про конкурс за адресою: смт Солоне, вулиця Гагаріна, буд. 7. Додаткові відомості про умови конкурсу можна отримати за телефоном: 3-04-12, уповноважена особа Грекова Ірина Вікторівна.

 

                                         

                                        Виконавчий комітет Солонянської селищної ради