Фото без опису

Цієї суботи Василівський старостинський округ став першим округом, який відкрив цикл свят, приурочених 5-річчю заснування Солонянської громади.

Вітальні слова з ювілейним днем народження громади лунали цього дня від селищного голови Копейка Михайла Мусійовича та старости Василівського округу Кінаш Олени Леонідівни, які нагородили грамотами:

за багаторічну творчу працю, активну участь у проведенні культурно-мистецьких заходів директорку Василівського сільського будинку культури Явдошляр Лілію Петрівну;

за активну життєву позицію, допомогу громаді, участь в громадському житті села та громади активних мешканців Василівського старостинського округу:

Мельника Олександра

Саліженка Віктора

Гурова Костянтина

Кисловського Олега

Щуся Ігора

Запальону Тетяну

Кущенка Олександра

Трушиних Тетяну та Юрія

Улітіна Олексія

Халіуліна Тамара

Федосових Василя та Світлану

Косенко Олену та Григорія

Олексієнка Віталія

Салій Леру

Собельдфельд Надію

Коновалову Анастасію

Берестецьку Ольгу

Харченко Юрія

Халіуліна Романа

Лі Миколу

Антоненка Юрія

Антоненка Сергія

Кім Юлію

Ковач Віктор

Сербіненко Ольгу

Івченко Зинаїду Наумівну

Пилипів Марію Степанівна

Буштрук Марію;

за плідну працю та особистий внесок у розвиток та процвітання громади, високий професіоналізм, активну життєву позицію, забезпечення сталої роботи підприємства приватних підприємців:

Музикант Тетяну та Олександра

Батюк Михайла та Людмилу

Ліясових Наталью та Віктора

Лаврика Сергія

ТОВ «Капарол-Дніпро» директор Краснопер Віктор Петрович та колектив

ТОВ» ДАК» директор Хенкін Вадим Водолимирович та колектив;

за значний особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління, високий професіоналізм, активну життєву позицію освітян:

Соломаху Любов Іванівну, завідувачку Василівської філії

Ікол Віру Миколаївну, учителя початкових класів Василівської філії

Запальону Олену Олександрівну. завідуючу Василівського ЗДО «Малятко»;

за значний особистий внесок у розвиток системи охорони здоров'я, організацію і надання медичної допомоги населенню, високий професіоналізм та сумлінну працю медичну сестру Кущенко Хрестину;

за плідну працю та особистий внесок у розвиток та процвітання громади, високий професіоналізм, активну життєву позицію голову громадської організації «ПЕРЕМОГА» Лисенка Івана Андрійовича;

за плідну працю та особистий внесок у розвиток та процвітання громади, високий професіоналізм спеціаліста ЦНАПу с. Василівка Черняк Тетяну Михайлівну;

за вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи, сумлінну і багаторічну працю, творчу майстерність завідувачку Василівської бібліотеки Акастьолову Вікторію;

за сумлінну та багаторічну працю і значний особистий внесок в розвиток поштової галузі зв’язку завідувачку Василівського відділення «УКРПОШТА» Міщенко Олену та поштарку Бондар Оксану;

за особистий вагомий внесок у духовне відродження нації, багаторічну плідну церковну діяльність, високий гуманізм настоятеля Свято-Василівської парафії -Отця Володимира;

за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в громаді, прославлення рідного села на спортивній арені був нагороджений спортивний інструктор Гайдаш Ігор.

Окрім теплих слів подяки, селищний голова вручив Коноваловій Наталі Михайлівні сертифікат на друк 100 примірників її книги " Пам'яті сина", решта учасників отримали сувеніри та подарунки, які були вражаючими: електропраски, чашки, дитячі набори та ін.

Галасливий ярмарок розмістився на площі, закликаючи жителів округу та гостей до своїх столів. Тут кожен міг придбати товар до вподоби.

Після урочистої частини та привітань розпочалася неймовірна концертна програма, яка була насичена, як завжди, чудовими вокальними та хореографічними композиціями, неймовірними та креативними ідеями директорки Василівського будинку культури Явдошляр Лілії Петрівни.

Заворожували присутніх своєю музикою та неймовірним виконанням відомих хітів Ковач Віктор та гість свята Олександр Головко.

Після концерту всі бажаючі відривались на запальній дискотеці.

Дитячі ігрові атракціони забезпечили святковий настрій та чарівну атмосферу! А кульмінацією свята стало вражаюче Фаєр-шоу.

Тож, ювілейний День народження у Василівському старостинському окрузі відзначили гучно, по-родинному, з добром і любов'ю. Дякуємо усім причетним до цього дійства!

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису