Фото без описуВ продовженні рубрики «В новий навчальний рік-ВПЕВНЕНО!», інформуємо наших читачів про організацію підвозу учнів закладів загальної середньої освіти Солонянської селищної ради в 2020/2021 році.

На підвезення учасників освітнього процесу в цьому навчальному році задіяно 6 шкільних автобусів. Гарантованим перевезенням буде забезпечено 334 учні та 16 педагогічних працівників з 17 населених пунктів до 5 закладів загальної середньої освіти, що становить 100% від потреби в підвезенні.

Протяжність маршрутів шкільних автобусів за день становитиме близько 530 кілометрів. Для безпеки здійснення шкільних перевезень та у зв’язку з аварійним станом мосту на ділянці дороги О 041701 Солоне - Тритузне рух шкільного автобуса буде пролягати через села Шестипілля та Широке.

На виконання постанови Головного санітарного лікаря України від 22.08.2020 №50 в частині організації перевезення учасників освітнього процесу, адміністраціями закладів загальної середньої освіти та відділом освіти виконавчого комітету Солонянської селищної ради водіїв автобусів забезпечено засобами індивідуального захисту та антисептиками, обприскувачами (6 шт) для дезінфекційної обробки салонів транспорту, проведено навчання з питань дотримання санітарно - протиепідемічних заходів.

Бажаємо щасливої дороги до країни знань!

Фото без опису

Фото без опису