Фото без опису 

Ветарани з футболу команди Темп - Ветеран вікової категорії 50+ взяли участь у розіграші Кубка «Памяті В.І. Скляра« який проводився 13 червня 2020 року в с. Нехвороща Новосанжарського району Полтавської області. Також брали участь команди Газовик Перещепино, ветерани Царичанського району та господарі турніру.

Перед початком гри гравців та вболівальників привітали працівники відповідальні правцівники селищної ради. Господарі на пристойному рівні провели організіційну частину, що сподобалося всім учсникам змагань. Також слід відмітити кваліфіковане суддівство.

Майже три години команда добиралася до місця проведення змагань і згідно календаря першою розпочала турнір. Перший млинець виявився гливким: 1:4 на користь Царичанки. Цю гру можна однозначно занести всій команді в пасив. Двічі майже з лінії порожній воріт не забивати – тому такий результат. В наступній грі Газовик впевнено розібрався з господарями, Царичанка виграла у своїй грі у господарів турніру. Зробивши необхідні висновки, солонянці впевнено обіграли вперту команду господарів, яка дуже хотіла заробити хоч якісь бали на рідному майданчику. В останній грі зустрілися Темп-Ветеран та Газовик. Гра виявилася рівною, але все ж таки Газовику двічі вділося забити, а темповці хронічно не реалізували свої моменти. Таким чином залишились в турнірній таблиці третіми. В команді були діякі зміни. Дебютував воротар Анатолій Шерстюк. Поціновувачі футболу повинні памятати Анатолія по грі за команду с. Письмичеве, якому забити на великі ворота була проблема. Його вправні дії виручали команду, і він заслужено отримав відзнаку кращого воротаря.

У сільській спільноті ветеранського футболу області останні 2-3 роки з’явилась тенденція до об’єднання зусиль, постійного спілкування та обміну досвідом, що дає можливість продовжити спортивне життя і це надихає на вирішення проблем та задач які є у кожного з нас на місцях.

Окремо, від імені команди, хочу подякувати Солонянському селищному голові Копейко М.М. та голові Асоціації фермерів району Гурі І.Ф. за надану допомогу у цей не легкий період і  команда змогла повноцінно прийняти участь у цьому турнірі.

Фотозвіт додається.

 

Представник команди                                  В. Устіч