Фото без описуОсь і завершився  наш благодійний онлайн аукціон «Дитяче серденько, живи!», організований виконавчим комітетом Солонянської селищної ради та Центром позашкільної освіти КЗО «Солонянське НВО» з метою збору коштів для лікування учня 4-б  класу КЗО Солонянське НВО   Жищука Антона.

На аукціон було представлено 53 лоти, які були надані вихованцями садочків, школярами та педагогами, вихованцями  та керівниками Центру позашкільної освіти, представниками громадськості діячами, які захотіли долучитися до благодійності. Більша частина представлених лотів – це вироби хейндмейд. Загалом, під час аукціону було зібрано кошти в сумі 8 690 грн.

Висловлюємо ЩИРУ  ПОДЯКУ  УСІМ  УЧАСНИКАМ: власникам лотів та їх покупцям, усім людям,  які відгукнулися на  чуже горе та на цей період стали Янголами для тих, у кого опускалися крила під тягарем випробувань хворобою.

Всі зібрані кошти будуть передані родині Жищук для лікування їх сина Антона. Але, на жаль, цієї суми не вистачить для боротьби з хворобою. Усім, хто виявив бажання допомогти родині, можете перерахувати кошти на рахунок 4149 4991 4029 6912 (Жищук І.В.)  або 4149499600025694 (Жищук А.Е.)

Не менш важливою була і буде  молитва за кожного нашого  маленького янголятка.

Фото без опису