Фото без опису26 травня відбулося засідання комісії з визначення претендентів на грошові винагороди учням закладів освіти, вихованцям закладів культури та спорту, педагогічним працівникам та керівникам гуртків і секцій закладів освіти Солонянської селищної ради, які їх підготували. Цьогоріч переможцями творчих конкурсів, змагань та олімпіад обласного та Всеукраїнського рівнів стали 16 учнів, 10 педагогів-наставників переможців та колектив Солонянського опорного закладу. Загальна сума винагороди, які отримають представники галузі «Освіта» становить 67 800 грн. До цього складу ввійшли також претенденти на нагородження  Золотою та Срібною медалями.

Вже який рік поспіль спортивну  галузь прославляють наші юні боксери та борці: Халецький  Андрій, Лі Станіслав та Чабаненко Владислав, цьогорічні  випускники Солонянського опорного закладу та десятикласник цієї ж школи Тян Микола. Разом з тренером Козаком О.О. вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи Солонянської селищної ради Перев’язко Владислав та Петровський Руслан в скарбницю спортивних перемог громади додали два призових місця обласного рівня. В 2019-2020 н.р. спортивна галузь займає почесне перше місце за розміром винагород  згідно Програми із загальною сумою грошових винагород 66 000 грн.

Вихованці та керівники закладів культури в 2019-2020 н.р. зібрали щедрий врожай перемог обласного та Всеукраїнського рівнів. Вже всім відомі наші зіркові колективи: зразковий  дитячий хореографічний колектив естрадного танцю «Веселка» (керівник Макаренко Галина Миколаївна), зразковий  дитячий театр «Ключик добра» (керівник Демченко  Валентина Мокіївна), колектив «Epatage» (керівники Воскресенський Роман Станіславович  та Перетяка Олександр Олександрович ) та зразковий колектив східного танцю «Марджан» (керівник Пікінер Ірина Геннадіївна)  цього року отримують грошові винагороди на загальну суму 27 000 грн.

 

За одностайним рішення комісії перед виконкомом та сесією Солонянської селищної ради буде порушено клопотання про виділення 160 800 грн з бюджету селищної ради для здійснення грошових виплат переможцям.

Вітаємо усіх, хто прославляє своїми перемогами Солонянську громаду. Зичимо вам ще більше перемог, творчості, креативу та жаги до підкорення нових вершин. Пишаємося вами! Ви-наша гордість!